Gästgiverivägen 1

Gästgiverivägen 1

Slutpris

4 200 000 kr


Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Gästgiverivägen 1


Slutpris
4 200 000 kr

Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Ljus och hemtrevlig fyrarumslägenhet med mycket centralt och havsnära läge

Välkommen in i denna nymålade gavellägenhet om 99 kvadratmeter! Bostaden utgörs av fyra rum och kök i fint skick som tillsammans bildar en ljus och hemtrevlig bostad som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver.

Lägenheten består av en trevlig och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det rymliga och sociala vardagsrummet finns fönster åt två håll, härlig umgängesyta och plats för både soffa och matgrupp. Köket är stilrent och funktionellt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är fräscht och smakfullt med badkar, toalett, handfat med kommod, badrumsskåp och handdukstork. Det större av de två sovrummen är harmoniskt och rogivande med ljust målade väggar och parkettgolv. Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben och plats för dubbelsäng. Det lite mindre sovrummet med klädkammare och plats för både säng och skrivbord. Hela lägenheten med skön golvvärme! Här finns även ett uterum för de lite kyligare kvällarna.

Som en del av föreningen Brf Gästgiveriet i Åsa (55+) har du tillgång till "Gästis" för övernattande gäster. Det här är en välskött och stabil förening med en härlig gemenskap.

I hjärtat av Åsa bor du både centralt och havsnära på gångavstånd till det mesta som ex. matbutik, bra kommunikationer med busshållplats, vårdcentral med apotek och trevliga promenadstråk vid havet. Söker du efter ett bekvämt boende med ett centralt läge, då har du hamnat rätt! Snabbt tillträde möljigt.

Välkomna på visning!


Boarea
99 kvm
Avgift
5 592 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-20

Mäklarhuset Åsa

Denna lägenhet på Gästgiverivägen såldes av oss 2022-04-20. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Gästgiverivägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.