Åsa Backe väg 18

Åsa Backe väg 18

Slutpris

4 845 000 kr


Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Åsa Backe väg 18


Slutpris
4 845 000 kr

Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Ett perfekt planerat och hemtrevligt boende på klassiska och omtyckta Åsa Backe väg

Varmt välkommen till en villa om fyra rum och kök på Åsa Backe väg 18! Här stiger du in i ett inbjudande hem om 117 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha och smakfulla ytskikt, fint ljusinsläpp och mycket bra planlösning. 

Den inbjudande och trevliga hallen med plats för jackor och skor skapar ett härligt första intryck av detta hem. Vidare rymmer ett socialt och modernt kök, tre sovrum samt ett rymligt och ljust vardagsrum med fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, öppen spis och gott om plats för både soffa och matgrupp. Här finns även ett fräscht badrum, en gästtoalett samt en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Den plana trädgårdstomten om 908 kvadratmeter erbjuder massor med möjligheter för hela familjen. Här finns både fruktträd, diverse planteringar och gräsyta för studsmattan! En välordnad uppfart vid garaget som ger förvaringsmöjligheter för diverse fritidsintressen. På den stora altanen finns det plats för både familj och vänner att njuta av grill, spabad och uterum för de kyligare sommarkvällarna. Här finns det många tillfällen att skapa hårliga minnen för livet!

I centrala Åsa ligger dessa klassiska och omtyckta kvarter. Busshållplats med täta kommunikationer ett stenkast från huset, salta havsbad och promenader längs havet en bit bort och på ytterligare några minuter nås även skola, förskola, matbutik och vårdcentral. Här på Åsa Backe väg 18 bor man bekvämt och det är lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
59 360 kr/år
Tomtarea
908 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-01-24

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Åsa Backe väg såldes av oss 2023-01-24. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Åsa Backe väg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.