Lottavägen 18

Lottavägen 18

Slutpris

2 850 000 kr


Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Lottavägen 18


Slutpris
2 850 000 kr

Åsa - Centrum— Åsa— Kungsbacka

Fritidshus med härlig och stor naturtomt med stora möjligheter

I ett lugnt och omtyckt område i centrala Åsa hittar vi detta sköna läge för fortsatt fritidsboende eller en spännande och kuperad tomt för nybyggnation av ett året-runt hus. Härifrån har man bara några minuters promenad till både salta bad och även en skön kustpromenad för spännande naturupplevelser.

Huset välkomnar dig med en funktionell hall och ett rymligt och öppet vardagsrum. Det charmiga och äldre köket med målade släta luckor och ett större allrum i anslutning med gott om plats för såväl matbord som extra sovplatser. Utöver det finns två sovrum och på utsidan vid entrén finns en toalett. Efter salta bad och sköna promenader duschar man av sig i uteduschen i trädgården som kopplas till vattenslangen. Huset har en 1476 kvadratmeter stor naturtomt vars kuperade ytor präglas av härlig harmoni ett skönt sydvästläge.

Från Lottavägen 18 bor du centralt med ett par minuter till busshållplats, gång- och cykelväg till Åsa centrum för diverse service som mataffär, bageri, gym och vårdcentral med apotek och Åsa Gårdsskola (F-9). Inom gångavstånd finns även salta bad vid både klippa och strand samt sköna promenader längs vattnet för att beskåda havets skådespel.

Längtar man till ett centralt men ändå ostört läge, då kan detta vara tillfället ni väntat på.
Välkomna på visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
9 633 kr/år
Tomtarea
1 476 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-08-14

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Lottavägen såldes av oss 2020-08-14. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Lottavägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.