Årnäsvägen 17 / Årnäs / Åskloster / Varberg

Vackra Lassagården anno 1826 med stort uthus och massa möjligheter!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
177/120 kvm
Driftkostnad
31 322 kr/år
Tomtarea
3 926 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Årnäsvägen såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Årnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till vackra Lassagården anno 1826 och denna stora parkliknande trädgård med många fruktträd och härlig grönska. Charmigt så det förslår. I havsnära miljö med gångavstånd till liten sandstrand.
Huset är väl omhändertaget och bjuder på stora sällskapsrum och 4 sovrum. Ett helkaklat badrum från 2017 finns på andra våning. Här finns även en uthusbyggnad med massa möjligheter. Här har tidigare drivits hundkennel, så är du intresserad av det så har du goda förutsättningar att komma igång snabbt. I uthuset finns bland annat gästrum, garage med automatisk port, förråd, snickarbod och loft med havsutsikt. Jordvärme med ny värmepanna 2019. Fiber finns indraget. Lantligt beläget med egen flaggstång för högtidsdagar. Goda förutsättningar för att odla eget i det stora trädgårdslandet. Skaffa hönor, hund? Pensionat? Låt drömmen bli sann! Här skapar du ditt eget paradis på jorden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Årnäshalvön

Cirka 12 km norr om Varberg ligger Årnäshalvön, här finns huvudsakligen sommarbebyggelse men även permanentboende. Halvön bjuder på ett antal badställen och småbåtshamnar.

Nöje

På Årnäshalvön finns flertalet restauranger så som Espeviksgården, som serverar thaimat men har även uthyrning av rum och stugor. Strax söder om Årnäshalvön ligger Kärradal som har trevliga restauranger – Fridas Restaurang som även har live-framträdanden under sommaren och Restaurang Fyren. I Varbergs centrum finns ett stort utbud både av affärer, galleria och restauranger.

Sport och fritid

På Årnäshalvön finns fina promenadstråk och motionsspår.

Kommunikation

Bussförbindelse finns till Varberg. Till Varbergs centrum är det cirka 14 km och det tar runt 20 minuter med bil.

Familjeliv

Strax söder om Årnäs ligger Skeppets förskola och strax norr om Årnäs ligger Åskloster förskola. Närmaste grundskolor är Bläshammar skola och Derome skolan.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.