Åsklostervägen 45 / Åskloster / Varberg

Sekelskifteshus anno 1912

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea/biarea
188/20 kvm
Driftkostnad
38 012 kr/år
Tomtarea
2 090 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-10-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Åsklostervägen såldes av oss 2019-10-26. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Åsklostervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åskloster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till en vacker vit klassisk dröm med stora ljusa och pampiga rum, precis som det skall vara i ett äkta sekelskifteshus. Renoverat med känsla och finess både utvändigt och invändigt och myckety av känslan från tidigt 1900-tal finns kvar. Redan i entrén möts man av den charmiga och hemtrevliga känslan då man blickar in i vardagsrummet och vidare över de stora gemensamma ytorna. Vackra plankgolv och bevarade detaljer såsom spegeldörrar och plankvägg i kombination med moderna lösningar gör denna villan till något alldeles extra. På entréplan finns ett helt nytt helkaklat badrum och från badrummet på andra ovanvåning borstar du tänderna med fin havsutsikt genom ena takkupan.
Ute ger den knastrande gruslagda uppfarten och blomstrande fruktträdgården en extra dimension till fastigheten, en unik och pampig plats som du vill äga. En nybyggd altan i soligt västerläge når du via köket som också bjuder på en praktisk köksingång. På tomten finns det ett uthus med härliga extraytor såsom förråd, redskapsbod och tvättstuga. Här finns även två gamla jordkällare, växthus och ett garage.
Har bor du med närhet till förskola, busshållplats och idrottsanläggningar som fotbollsplan, boulebana och golfbana. Varberg når du med bil på ca 15 minuter. Pendlar du, når du E6:an inom 5 minuter. Kom och upplev på plats! Varmt välkommen att boka in dig på visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åskloster

Åskloster ligger ca 14 km norr om Varberg med vacker natur och ett par km till havet och härliga bad. Här kan du bo både i det lilla samhället med grannar nära eller med mer lantligt läge.

Nöje

Klostergrillen ligger mitt i Åskloster. Närhet till Kärradal med sina härliga bad och populära restaurangen Fridas som under sommartid ordnar populära spelningar.

Sport och fritid

Vacker natur både ut mot havet och inåt landet för sköna promenader och löpturer. För den golfintresserade ligger här Klosterfjordens golfbana.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med buss 615 till Varberg.

Familjeliv

Förskola finns i Åskloster. Skolor finns i närliggande Derome, Bua och Väröbacka, läs gärna mer på https://www.varberg.se/barnutbildning/grundskola/grundskolor.4.66660dfe140ab7c99eb7fc4.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.