Åsklostervägen 45

Åsklostervägen 45

Slutpris

4 150 000 kr


Åskloster— Varberg

Åsklostervägen 45


Slutpris
4 150 000 kr

Åskloster— Varberg

Sekelskifteshus anno 1912

Hjärtligt välkommen till en vacker vit klassisk dröm med stora ljusa och pampiga rum, precis som det skall vara i ett äkta sekelskifteshus. Renoverat med känsla och finess både utvändigt och invändigt och myckety av känslan från tidigt 1900-tal finns kvar. Redan i entrén möts man av den charmiga och hemtrevliga känslan då man blickar in i vardagsrummet och vidare över de stora gemensamma ytorna. Vackra plankgolv och bevarade detaljer såsom spegeldörrar och plankvägg i kombination med moderna lösningar gör denna villan till något alldeles extra. På entréplan finns ett helt nytt helkaklat badrum och från badrummet på andra ovanvåning borstar du tänderna med fin havsutsikt genom ena takkupan.
Ute ger den knastrande gruslagda uppfarten och blomstrande fruktträdgården en extra dimension till fastigheten, en unik och pampig plats som du vill äga. En nybyggd altan i soligt västerläge når du via köket som också bjuder på en praktisk köksingång. På tomten finns det ett uthus med härliga extraytor såsom förråd, redskapsbod och tvättstuga. Här finns även två gamla jordkällare, växthus och ett garage.
Har bor du med närhet till förskola, busshållplats och idrottsanläggningar som fotbollsplan, boulebana och golfbana. Varberg når du med bil på ca 15 minuter. Pendlar du, når du E6:an inom 5 minuter. Kom och upplev på plats! Varmt välkommen att boka in dig på visningen.


Boarea/biarea
188/20 kvm
Driftkostnad
38 012 kr/år
Tomtarea
2 090 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-10-26

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Åsklostervägen såldes av oss 2019-10-26. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Åsklostervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.