Laxöringen 1138

Laxöringen 1138

Slutpris

960 000 kr


Skrea Strand— Falkenberg

Laxöringen 1138


Slutpris
960 000 kr

Skrea Strand— Falkenberg

Nybyggd (2011) badstuga vid Skrea Strand!

Nybyggd (2011) badstuga vid Skrea Strand! Ett eldorado för alla sol- och badentusiaster! Badstugorna är omåttligt populära och har blivit ett landmärke för sommar, sol och bad i den fantastiska kuststaden Falkenberg. Den här fina stugan, byggd 2011 med ett bra läge och skick kan bli din tillflykt från jobb och vardag redan i vår! Stugan ligger vid härliga Skrea Strand i kvarteret Laxöringen. Med bra läge i området och med närhet till den populära stranden. Dessutom mycket bekvämt med endast cirka 50 meter till den välutrustade och fräscha serviceanläggningen vilket underlättar de praktiska bestyren. Stugan består av ett rum med kök . Stugorna ligger på mark som ägs och förvaltas av Södra Skrea Strands Stugägarförening. En ekonomisk förening som äger och förvaltar de tre sydligaste kvarteren på Skrea Strand. Medlemsavgiften är 4.400:-/år. Kvarterens namn förutom Laxöringen är Knoten och Båtsmannen med tillsammans 443 medlemmar.


Boarea
18 kvm
Driftkostnad
6 750 kr/år
Rum
1 rum
Såld
2017-04-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.