Laxöringen 1138 / Skrea Strand / Falkenberg

Nybyggd (2011) badstuga vid Skrea Strand!

Slutpris
960 000 kr
Boarea
18 kvm
Driftkostnad
6 750 kr/år
Rum
1 rum
Såld
2017-04-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Laxöringen såldes av oss 2017-04-04. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Laxöringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skrea Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd (2011) badstuga vid Skrea Strand! Ett eldorado för alla sol- och badentusiaster! Badstugorna är omåttligt populära och har blivit ett landmärke för sommar, sol och bad i den fantastiska kuststaden Falkenberg. Den här fina stugan, byggd 2011 med ett bra läge och skick kan bli din tillflykt från jobb och vardag redan i vår! Stugan ligger vid härliga Skrea Strand i kvarteret Laxöringen. Med bra läge i området och med närhet till den populära stranden. Dessutom mycket bekvämt med endast cirka 50 meter till den välutrustade och fräscha serviceanläggningen vilket underlättar de praktiska bestyren. Stugan består av ett rum med kök . Stugorna ligger på mark som ägs och förvaltas av Södra Skrea Strands Stugägarförening. En ekonomisk förening som äger och förvaltar de tre sydligaste kvarteren på Skrea Strand. Medlemsavgiften är 4.400:-/år. Kvarterens namn förutom Laxöringen är Knoten och Båtsmannen med tillsammans 443 medlemmar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration