Porsevägen 12 / Västra Gärdet / Falkenberg

Vacker villa nära centrum!

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea/biarea
197/74 kvm
Driftkostnad
28 871 kr/år
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-05-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Porsevägen såldes av oss 2018-05-16. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Porsevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad vacker Patriciervilla med välbevarad, invändig tidstypisk stil med pampiga kakelugnar, öppen spis, högt till tak, parkett, trägolv m.m. De senaste åren har huset genomgått en omfattande renovering både in- och utvändigt. Som exempel kan nämnas ny fasad, nya fönster och dörrar. Även nytt kök (Lidhults platsbyggt med franskt kakel), nytt trädäck och samtliga rum är målade och vackert tapetserade. Dessutom är en ny bergvärmeanläggning installerad, samtliga lås
är bytta och larm är installerat.

Huset ligger närmast den gamla järnvägen och var bland de första områden som bebyggdes sydväst om centrum på Västra gärdet. Idag finns här en blandad bebyggelse med några kvarvarande goda exempel på det tidiga 1900-talets villaarkitektur, bland annat detta huset på Porsevägen 12 som byggdes 1906.
Kännetecknande för området, förutom det fina lugna läget, är att det är nära till allt utbud i centrum såsom flertalet restauranger, pubar caféer och butiker. På Västra gärdet finns även förskolor, F-5 skola, pizzeria, bageri och bowlinghall. På cykelavstånd når man t.ex. Vallarnas Friluftsteater, småbåtshamn, Skrea Strand och mycket mer. Till Göteborg pendlar många och det tar cirka en timma med bil eller tåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration