Sök Meny
Såld

Falkenberg - Strandhaga / Primulavägen 14

Smakfullt renoverad 2-plansvilla!

Välkommen till denna smakfullt renoverade 2-plansvilla belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Bottenvåningen erbjuder totalrenoverat påkostat kök från Marbodal med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, helkaklat härligt badrum samt tvättstuga/groventré som även den är renoverad. På ovanvåningen finns hela fyra sovrum samt badrum. I anslutning till huset finns garage med förrådsdel. Trädgården är lättskött med gräsmatta och stensättningar och man har närhet till lekplats, förskola och skola. På ca 5 minuter når man härlig sandstrand och salta bad! Säljaren är mycket flexibel när det gäller tillträde till huset. Varmt välkommen till Primulavägen 14!

Sponsrade länkar
Falkenberg / Strandhaga
Primulavägen 14
Slutpris: 2 800 000 kr
Boarea: 130 kvm
Driftkostnad: 33 676 kr/år
Tomtarea: 518 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Primulavägen