Södra Rågelundsvägen 6 / Frillesås - Landa / Frillesås / Kungsbacka

Hemtrevligt boende om 184 kvm i Frillesås

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
184 kvm
Driftkostnad
35 850 kr/år
Tomtarea
2 472 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Rågelundsvägen såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Frillesås samt även på Södra Rågelundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frillesås - Landa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett enplanshus (A-hus) där ni bor på 184 välplanerade kvadratmeter som omgärdas av en trädgårdstomt i ett lugnt område. Här är det enkelt att inreda och trivas med både familj och vänner.
Ni välkomnas av en fin och funktionell hall med hatthylla, klädhängare och bra förvaringsmöjligheter i klädkammaren. Därefter finns ett rymlig och socialt vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Fyra till fem möjliga sovrum och ett lite äldre och trevligt kök med bra med arbetsyta, fönster mot tomten och plats för matbord och stolar. Huset har två badrum – ett trevligt och funktionellt med toalett, duschvägg, badkar, handfat med kommod och handdukstork samt ett lite mindre, nyligen renoverat och fräscht med toalett, dusch, handdukstork och handfat med kommod.
Här kan ni njuta av en stor och praktisk gaveltomt med stora gräsytor, lekstuga och många soltimmar. På fastigheten finns även en gjuten platta förberedd för ett garage med gällande bygglov för ett färdigställande.
Södra Rågelundsvägen 6 tillhör föreningen Landa VAF. Nuvarande ägare har via föreningen anslutit sig till kommunalt vatten och anslutning till kommunalt avlopp kommer att ske under vår/sommar 2020.
Frillesås - Landa ligger 20 minuter från Kungsbacka – ett naturnära, lugnt och lantligt läge med närhet till både Frillesås och Åsa samhälle. Dessutom ligger Göteborg/Varberg inom pendlingsavstånd.

Letar ni ett boende med gott om plats för familjen, då har ni hittat rätt.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.