Berggränd 5A / Söndrum / Halmstad

Rymlig familjevilla nära havet

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea/biarea
172/102 kvm
Driftkostnad
39 376 kr/år
Tomtarea
958 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Berggränd såldes av oss 2017-09-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Berggränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo med närhet till det mesta du kan tänka dig? Nu finns möjlighet att förvärva Berggränd 5A i Söndrum med närhet till hav och strand, city, matbutik, skola, förskola och mycket mer! En rymlig enplans-villa med källare och friliggande garage belägen på återvändsgata. Invändigt finns en charmig boendemiljö i kombination med renoverat kök och badrum i modern stil. Boarean om 172 kvm fördelas över ett plan med stora sällskapsytor och totalt fyra sovrum. I källarplan finns bra biytor (102 kvm) med bland annat tvättstuga, förvaring, matkällare och gästrum/hobbyrum samt ett oinrett badrum. Utvändigt grönskar under sommartid en insynsskyddad trädgård, här är det allmänt lummigt och inbjudande med blomstrande magnolia, bokträd, äppelträd mm.

En perfekt familjevilla för er som önskar gång- och cykelavstånd till det mesta!

/ Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration