Bogsprötsvägen 7 / Söndrum / Bäckagård / Halmstad

PERFEKT LÄGE FÖR BARNFAMILJEN

Slutpris
3 710 000 kr
Boarea
169 kvm
Driftkostnad
26 930 kr/år
Tomtarea
325 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Bogsprötsvägen såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bogsprötsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum / Bäckagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid foten av Trollberget ligger ett trivsamt bostadsområde med flertalet kedjehus i olika kulörer med direkt närhet till service, kommunikation, skola och barnomsorg samt sol och bad sommartid. Här på Bogsprötsvägen 7 (återvändsgata) väntar ett av områdets större hus (169 m²) på nya ägare. Ett barnvänligt läge med både fräsch utsida och insida. Här råder en varm och trivsam boendemiljö med bl.a. fyra sovrum (kan bli fem), vardagsrum med öppen planlösning mot kök och överbyggd altan samt behändig trädgård. Detta är ett ypperligt familjeboende som inte bör missas! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration