Gatehus 14 / Gatehus, Östra Stranden / Halmstad

Sommarpärla i Halmstad

Slutpris
750 000 kr
Boarea
23 kvm
Driftkostnad
9 957 kr/år
Rum
1 rum
Såld
2020-05-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Gatehus såldes av oss 2020-05-16. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Gatehus

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gatehus, Östra Stranden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig sommarstuga i enkelt men bra skick, välbyggd och väl underhållen väntar på dig som vill tillbringa lediga dagar vid kusten. Lättskött och bekymmersfritt kan du njuta av närheten till havet, naturen och Halmstad citys sommarnöjen i denna stuga som har en öppen och ljus planlösning. Stugtomten har uteplats i skyddat läge och förrådsutrymme. Vi hälsar dig varmt välkommen till trivsamma Gatehus Ekonomiska förening som erbjuder övernattningsrum och gemensamhetshus med fin tvättstuga och badrum. Sommaren 2020 är räddad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.