Nickelvägen 7 / Vallås / Halmstad

Myresjöhus 1,5-plansvilla om ca 145 kvm.

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
31 729 kr/år
Tomtarea
702 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-12-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Nickelvägen såldes av oss 2016-12-06. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nickelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vallås är i våra ögon ett underskattat område där villakvarteren nära travbanan bjuder på lugna barnvänliga omgivningar med bekväma avstånd till skola, dagis, affär, motionsslingor mm. På Nickelvägen 7 har vi nu fått förtroendet att förmedla en klassisk 1,5-plansvilla från Myresjöhus byggd 1974. Ytan mäter ca 145 kvm och erbjuder idag 4 sovrum, två badrum varav ett renoverades 2011, uppdaterat kök 2011, praktisk groventré/tvättstuga samt ett stort ljust vardagsrum. Insynsskyddad trädgårdstomt med häck runt om, belägen i ett sydvästligt läge. Vilket innebär sol stora delar av dagen, samt eftermiddags- och kvällssol! På baksidan finns ett nyare altandäck med markis. Intill huset finns också ett vidbyggt garage med förrådsdel om totalt ca 37 kvm.

Varmt välkomna till Vallås om ni söker ett familjevänligt område nära naturen men bekvämt avstånd till centrum.

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration