Sök Meny
Såld

Halmstad - Vallås / Nickelvägen 7

Myresjöhus 1,5-plansvilla om ca 145 kvm.

Vallås är i våra ögon ett underskattat område där villakvarteren nära travbanan bjuder på lugna barnvänliga omgivningar med bekväma avstånd till skola, dagis, affär, motionsslingor mm. På Nickelvägen 7 har vi nu fått förtroendet att förmedla en klassisk 1,5-plansvilla från Myresjöhus byggd 1974. Ytan mäter ca 145 kvm och erbjuder idag 4 sovrum, två badrum varav ett renoverades 2011, uppdaterat kök 2011, praktisk groventré/tvättstuga samt ett stort ljust vardagsrum. Insynsskyddad trädgårdstomt med häck runt om, belägen i ett sydvästligt läge. Vilket innebär sol stora delar av dagen, samt eftermiddags- och kvällssol! På baksidan finns ett nyare altandäck med markis. Intill huset finns också ett vidbyggt garage med förrådsdel om totalt ca 37 kvm. Varmt välkomna till Vallås om ni söker ett familjevänligt område nära naturen men bekvämt avstånd till centrum. /Tommy & Henrik

Halmstad / Vallås
Nickelvägen 7
Slutpris: 2 020 000 kr
Boarea: 145 kvm
Driftkostnad: 31 729 kr/år
Tomtarea: 702 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-12-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Nickelvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.