Sök Meny
Såld

Halmstad - Vallås / Nickelvägen 7

Myresjöhus 1,5-plansvilla om ca 145 kvm.

Vallås är i våra ögon ett underskattat område där villakvarteren nära travbanan bjuder på lugna barnvänliga omgivningar med bekväma avstånd till skola, dagis, affär, motionsslingor mm. På Nickelvägen 7 har vi nu fått förtroendet att förmedla en klassisk 1,5-plansvilla från Myresjöhus byggd 1974. Ytan mäter ca 145 kvm och erbjuder idag 4 sovrum, två badrum varav ett renoverades 2011, uppdaterat kök 2011, praktisk groventré/tvättstuga samt ett stort ljust vardagsrum. Insynsskyddad trädgårdstomt med häck runt om, belägen i ett sydvästligt läge. Vilket innebär sol stora delar av dagen, samt eftermiddags- och kvällssol! På baksidan finns ett nyare altandäck med markis. Intill huset finns också ett vidbyggt garage med förrådsdel om totalt ca 37 kvm.

Varmt välkomna till Vallås om ni söker ett familjevänligt område nära naturen men bekvämt avstånd till centrum.

/Tommy & Henrik

Sponsrade länkar
Halmstad / Vallås
Nickelvägen 7
Slutpris: 2 020 000 kr
Boarea: 145 kvm
Driftkostnad: 31 729 kr/år
Tomtarea: 702 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2016-12-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Nickelvägen