Nissabogatan 8 / Centrum/Nissastrand / Halmstad

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
109 049
Boarea
83.5 kvm
Avgift
5 985 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nissabogatan 8 såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset presenterar här en ytterst fashionabel trerummare med exklusiva tillval och en generös balkong om 20 kvm med plats för loungemöbler, grill, solstolar mm. Intrycken präglas av en behaglig rymd med en takhöjd om 2,6 m samt stora härliga fönsterpartier som skänker rikligt med ljusinsläpp. Planlösningen upplevs som praktisk med separat tvättstuga, samt goda förvaringsutrymmen.

Här får vi en känsla av elegans, finness och extremt god fingertoppkänsla. Vi bara älskar lägenheten! Hjärtligt välkomna att ta en titt, ni lär inte bli besvikna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.