Råbergsvägen 9

Råbergsvägen 9

Slutpris

6 200 000 kr


Stenhuggeriet— Halmstad

Råbergsvägen 9


Slutpris
6 200 000 kr

Stenhuggeriet— Halmstad

Vi gillar Stenhuggeriet!

Stenhuggeriet är ett av Halmstads mest populära bostadsområden och många drömmer om en bostad här med bland annat gångavstånd till havet och charmiga Grötviks hamn. Husen som säljs är många gånger med renoveringsbehov och några tomter finns nästan aldrig till salu.... Nu finns dock möjligheten att förvärva en attraktiv villa om ca: 160 kvm! Detta 1,5-planshus med kvalitativa materialval och en tilltalande planlösning har dessutom en imponerande trädgård och pool-område som pricken över i:et. Invändigt väntar vardagsrum och kök med öppen och spännande planlösning där sällskapsytorna är generöst tilltagna och tillsammans med tre sovrum, två badrum, allrum på övre plan vilka nås via en stilren balktrappa skapas här ett mycket attraktivt boende. Vi älskar de varierande fönsterpartierna som både ger karaktär och ett härligt ljusinsläpp åt boendemiljön samt även tar oss rakt rakt ut i trädgården genom de stora skjutpartierna! Ta tillfället i akt och besök oss på vår visningsdag, då du kan uppleva ett svårslaget hus med ett fantastiskt läge!

Vi ses på Råbergsvägen 9!


Boarea/biarea
158/2 kvm
Driftkostnad
34 470 kr/år
Tomtarea
872 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-09

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Råbergsvägen såldes av oss 2018-03-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Råbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.