Smeavägen 18

Smeavägen 18

Slutpris

2 295 000 kr


Haverdal / Skallen— Haverdal— Halmstad

Smeavägen 18


Slutpris
2 295 000 kr

Haverdal / Skallen— Haverdal— Halmstad

Tomter på Skallen / Bygg din drömvilla efter eget tycke och smak

Uppe på Skallen i populära Haverdal har vi nu nöjet att kunna erbjuda tomter utmed Smeavägen 14 - 18. Här kan du bygg din alldeles egna drömvilla efter eget tycke och smak!

OBS! Fast pris och "först till kvarn" råder (i nuläget är 1 såld och 3 återstår)

- Haverdal 2:309 - 964 kvm (Smeavägen 14) = 2 245 000 kr (inklusive anslutningsavgift till Halmstads kommun för vatten och avlopp)
- Haverdal 2:310 - 1 038 kvm (Smeavägen 16) = 2 295 000 kr (inklusive anslutningsavgift till Halmstads kommun för vatten och avlopp)
- Haverdal 2:311 - 1 054 kvm (Smeavägen 18) = 2 295 000 kr (inklusive anslutningsavgift till Halmstads kommun för vatten och avlopp)
- [SÅLD] Haverdal 2:312 - 1 252kvm (Smeavägen 20) = 2 395 000 kr (inklusive anslutningsavgift till Halmstads kommun för vatten och avlopp)

Tillsammans med Halmstadhus har vi tagit fram husförslag och inspiration (Hasselbacken och Referenshus 051).

Husförslag Hasselbacken:
Hasselbacken är ett funktionellt, yteffektivt hus med en modern design. Kök och matplats är för de flesta medelpunkten i huset och har här fått en central placering med ett öppet samspel med vardagsrummet och direktkontakt med uteplats. Hasselbacken har en tydlig entrésida som känns välkomnande för både boende och besökare respektive en privat sida med uteplats. Huset har en funktionell planlösning som på ett tydligt sätt samspelar med intryck av kvalitet och design.

Hasselbacken inkl byggherreavgifter och markarbeten: 3 570 000 kr (exkl tomt).

Husförslag Referenshus 051:
Referenshus 051 är ett specialritat hus med en modern och tilltalande design. Första plan bjuder på kök och matplats i öppen planlösning där husets vinkel ger rymd och fint ljusinsläpp. Saxtaket i vinkeldelen bidrar med en luftig och skön känsla och skjutpartierna från vardagsrummet leder en ut till tänkt framtida uteplats i fint solläge. Huset bjuder i övrigt på 5 sovrum som gör att det passar för den stora familjen. Huset går även att få levererat med oinredd ovanvåning för att ge möjligheten att själva bygga denna i framtiden.

Referenshus 051 inkl byggherreavgifter och markarbeten: 3 775 000 kr (exkl tomt). Pris med oinredd ovanvåning: 3 208 000 kr (exkl tomt).

Vad ingår i priset?
I huspriserna ovan ingår så kallat nyckelfärdigt hus med anslutningsavgift för elinkoppling, nybyggnadskarta, bygglov, arvode för kontrollansvarig, byggel under byggtid, hyra av byggelskåp under byggtid, hyra av sopcontainer under byggtid, tömning av sopcontainer under byggtid och markarbeten för husets placering enligt bifogade förslag på husplaceringar. I markarbeten ingår: trädfällning, borttagning av stubbar, bortkörning av ris, extra fyllnadsmaterial, schaktning och extra maskintid. Detaljer kring markarbeten regleras direkt i kontrakt med HalmstadHus. Det finns även möjlighet att påverka slutlig husplacering på tomten utifrån egna önskemål i samråd med arkitekt på HalmstadHus.

För mer hjälp vänligen kontakta Calle Göransson på HalmstadHus via mail calle.goransson@halmstadhus.se eller på telefon 0733-104893.


Tomtarea
1 054 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
HALMSTAD HAVERDAL 2:311
Såld
2020-09-24

Mäklarhuset Halmstad

Denna tomt på Smeavägen såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Haverdal samt även på Smeavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.