Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna

Långasand / Heberg / Falkenberg

Referensnummer
404 808
Boarea/biarea
70/57 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Långasand

Söder om Falkenberg ligger denna fantastiska pärla, lätt dold från västkustens stora turistmassa.

Havet möter skog som möter landsbygd

Långasand är som ett Halland i miniatyr. Här slår det salta Kattegatt in över långgrunda, kilometerlånga vackra stränder innan tallskog tar vid. Som ett skydd mot vind står den härdade skogen där innan naturreservat, Suseån och åkermark samsas med sommarstugeområden och åretruntboenden.

Bada

Långasand är en långgrund sandstrand som är ca 1 km lång och är ett av Falkenbergs kommuns officiella bad samt ett s.k. EU-bad. Intill badstranden finns två parkeringsplatser.

Mat & kultur

Här hittar man klassiska Strandstugan som numera definierar sig som "en kärleksaffär mellan Västkusten och Sydamerika". Inte långt härifrån ligger också bl.a. Ugglarp med restaurang Strandkanten. Hos Ugglarps grönt kan man köpa färska grönsaker och fortsätter man ytterligare söderut mot Steninge så stöter man på både flygmuseum och välkända Göstas café!

Naturreservatet i Vesslunda

Naturreservatet i Vesslunda bjuder på en fantastisk natur och många fina utsiktsplatser mot havet. Här samsas skog, sand, klippor och vacker ängsmark. Suseån mynnar här ut i havet och i det bräckta vattnet kan man fiska både havsfisk som lax, havsöring, flodnejonöga och havsnejonöga. Men också arter som abborre, gädda och mört. Fiskekort köps på Falkenbergs turistinformation. Foto: Destination Falkenberg

Fördelar

#Lätt att parkera bilen
#Cykelstigar (mtb)
#Sport och friluftsliv
#Tryggt
#Hundvänligt
#Liv i rörelse
#Landsbygd
#Fiske
#Båtliv
#Barnvänligt
#Lugnt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn