Åmot Elisero / Kinnared / Hylte

Liten stuga med stora potential

Slutpris
385 000 kr
Boarea/biarea
75/50 kvm
Driftkostnad
16 200 kr/år
Tomtarea
650 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-08-31
Bostaden är såld!

Denna villa på åmot såldes av oss 2020-08-31. Se alla våra försäljningar i Kinnared samt även på åmot

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kinnared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att köpa ett charmigt och mysigt fritidsboende i lummiga och trivsamma Elisero, alldeles utanför Kinnared. Bland vackra omgivningar och påtaglig charm kan du här skapa din egen tillflyktsort för helger och semestrar framöver.
Eller varför inte använda det som permanentboende?
Elisero, som ligger knapp kilometer från Kinnared, är helt rätt plats för den som vill kunna ta en paus från vardagslivets stress. Här delar du endast utrymme med skogens djur och växtlighet. Den mindre vägen utanför är trivsam för cykelturer eller om man vill ta en promenad. Vill man röra sig längre sträckor så tar den en till Hallandsleden som man sedan kan följa mot Rydöbruk och Simlångsdalen eller Ätran. Inne i Kinnareds samhälle hittar vi en Ica butik, tygaffär, skola och restaurang.
Välkommen ut i naturen och trivsamma Kinnared!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.