Mölledal 3 / Knäred / Laholm

Bostad med ateljéhus

Boarea/biarea
95/50 kvm
Driftkostnad
43 270 kr/år
Tomtarea
1 404 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-27
Bostaden är såld!

Denna villa på mölledal såldes av oss 2019-10-27. Se alla våra försäljningar i Knäred samt även på mölledal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av mölledal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid sidan om dammen ligger detta vackra lilla hus med mycket charm och trivsel. Ett hus att trivas i med rymligt kök, matrum och vardagsrum. En underbar veranda, som gjord att sitta i när man vill njuta av tillvaron. Övre plan rymmer två sovrum. Naturen har man alldeles utanför dörren, och när bär och svamp lockar är det bara att gå utanför dörren och plocka. Här har en konstnär bott och verkat i det tillhörande ateljéhuset som är inrett med ett all-rum, två sovrum och kök samt toalett ,med mulltoa. Fastigheten har visst renoveringsbehov.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.