Kamomillvägen 6

Kamomillvägen 6

Slutpris

6 075 000 kr


Hammerö— Kungsbacka

Kamomillvägen 6


Slutpris
6 075 000 kr

Hammerö— Kungsbacka

1-PLANS HUS MED GARAGE NÄRA FÖRSKOLA I POPULÄRA HAMMERÖ. TILLTRÄDE MÖJLIGT I BÖRJAN AV AUGUSTI 2022

Snart har jag möjlighet att presentera detta trevliga 1-planshus på Kamomillvägen 6, Hammerö. Huset är välplanerat och har en mycket trevlig trädgård med vackra växter och träd. Här finns gott om plats att odla och även en plan gräsmatta som passar perfekt för lek.

Välkommen in i hallen som har praktiskt klinker på golvet som sedan övergår till en ekparkett som löper vidare genom hela huset. I hallen finns gott om plats att hänga av sig i garderob med skjutdörrar. Vidare in i bostaden finns ett rymligt kök som har en trevlig matplats framför burspråket. I köket finns det gott om arbetsyta och bakom de vita luckorna finns det bra förvaringsmöjligheter. En praktisk köksö skapar en extra avlastningsyta samt förvaringsmöjlighet. I vardagsrummet finns även gott om plats att umgås med familj och vänner. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet når du altanen som ligger i ett soligt läge.

Det finns idag två sovrum i bostaden, det ena med klädkammare. Det går lätt att skapa ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg mellan vardagsrummet och matplatsen. Se den alternativa planlösningen under planritningar.

I denna bostad finns två badrum som båda är helkaklade med golvvärme och har dusch, handfatskommod samt toalett.
Tvättstugan som ligger i anslutning till hallen har tvättmaskin och torkskåp och här finns en separat entré. Tvättstugan erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Det finns ett rymligt garage med separat förråd.

Denna trevliga bostad i detta populära område vill du inte missa!
Säljarna har köpt ny bostad och kommer att flytta ut i början av augusti. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till förhandsvisning.


Boarea
111 kvm
Driftkostnad
25 508 kr/år
Tomtarea
584 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-27

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Kamomillvägen såldes av oss 2022-04-27. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Kamomillvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.