Sidensvansvägen 66

Sidensvansvägen 66

Slutpris

3 950 000 kr


Anneberg— Kungsbacka

Sidensvansvägen 66


Slutpris
3 950 000 kr

Anneberg— Kungsbacka

ENPLANSHUS I ANNEBERG MED GAVELLÄGE OCH TRE SOVRUM. NÄRA FÖRSKOLA, SKOLA OCH PENDELSTATION.

Nu finns det möjlighet att flytta till detta välplanerade och mycket trevliga kedjehus, trivsamt beläget i populära Anneberg. Här bor du i ett lugnt och trevligt område nära förskola och skola och med goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg eller bil till både Kungsbacka och Göteborg. I området finns lekplats och barnvänliga cykel- och gångvägar som gör det lätt att ta sig runt. Här finns även en samlingslokal och en övernattningslägenhet att hyra.

Vid entrén välkomnas du av en rymlig träaltan omgiven av vackra växter, perfekt för avkoppling och sociala stunder med familj och vänner. Hallen är ljus och öppen, med gott om plats för att ta emot gäster. Köket är ljust och inbjudande, med en trevlig matplats framför fönstret. Huset erbjuder tre mysiga sovrum, varav det största rymmer en dubbelsäng och generöst med förvaringsutrymme i garderoberna utmed ena väggen. Ett tidigare garage har genom en smakfull ombyggnad förvandlats till ytterligare två väl tilltagna sovrum med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet öppnar upp mot den insynsskyddade altanen och trädgården på baksidan, vilket ger en härlig känsla av inom- och utomhusliv i harmoni. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod och toalett. Det finns även en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Den härligt gröna trädgården har gräsmatta både på baksidan och kortsidan av huset, med gott om plats för lek och odling, och för barnfamiljer finns dessutom en lekplats precis intill. En bekväm asfalterad uppfart precis intill huset gör att parkering aldrig är ett bekymmer.

Sammanfattningsvis erbjuder detta kedjehus i Anneberg ett perfekt boende för såväl familjer som för den som söker ett hus utan trappor. Det ligger i en lugn och trevlig miljö. nära skolor och pendelstation med tåg till Kungsbacka och Göteborg. Med två rymliga altaner, en trädgård och närhet till lekplatser finns här utrymme för både avkoppling och lek. Interiört har huset ett ljust och öppet kök, tre mysiga sovrum, ett praktiskt badrum och en tvättstuga, vilket gör det till en bekväm, välplanerad och välkomnande bostad.

Säljaren har möjlighet att erbjuda ett snabbt tillträde om du önskar det. Kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
34 731 kr/år
Tomtarea
337 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna kedjehus på Sidensvansvägen såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Sidensvansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.