Gårdskullavägen 37 B

Gårdskullavägen 37 B


Gårdskulla— Kungsbacka

Gårdskullavägen 37 BGårdskulla— Kungsbacka

1,5:A I GÅRDSKULLA MED SOVALKOV OCH UTEPLATS. NÅGRA MINUTERS PROMENAD FRÅN PENDELSTATIONEN.

Nu har jag möjlighet att presentera denna mycket trevliga 1,5:a i populära Gårdskulla. Bostaden som är på 35 kvm är mycket trevlig, ligger på entréplan och har en uteplats. Det är en perfekt bostad för dig som vill bo utan trappor.

Välkommen in i hallen där det finns plats för avhängning av ytterkläder. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, fläkt, ugn och micro. I anslutning till köket finns även ett praktiskt barbord som skapar en plats för snabba måltider och social samvaro. Det finns även plats för soffa och soffbord framför tv:n. Genom att sätta upp en halvvägg har man skapat en separat sovrumsdel vilket gör att lägenheten känns mycket välplanerad. I anslutning till sovalkoven finns även en rymlig garderob med skjutdörrar. Badrummet är smakfullt inrett har dusch, toalett, handfat med kommod samt golvvärme.

Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi med mycket låg belåning. Under de senaste 10 åren har föreningen inte höjt avgifterna. Dessutom har de nyligen installerat solceller på taket, vilket kommer bidra positivt till föreningens ekonomi.

Här bor du perfekt med närhet till naturen men ändå bara några minuters promenad från pendelstationen och torget i Kungsbacka. Perfekt för dig som vill leva ett aktivt liv med närhet till både kommunikationer och restauranger men ändå bo tyst och lugnt. I Gårdskulla finns det både bostadsrätter och villor. Precis i anslutning till bostaden finns ett litet skogsparti som skapar en härlig trivsel till området. Forsgårdens Golfklubb ligger på bekvämt promenadavstånd. Utanför bostaden finns föreningens gräsmatta, en lekplats, boulebana samt föreningens härliga grillplats.

Säljaren är mycket flexibel angående tillträde. Varmt välkommen att boka in dig på visning.


Boarea
35 kvm
Avgift
2 575 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-02

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Gårdskullavägen såldes av oss 2023-11-02. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Gårdskullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad