Gjutarevägen 11

Gjutarevägen 11

Slutpris

5 225 000 kr


Hede— Kungsbacka

Gjutarevägen 11


Slutpris
5 225 000 kr

Hede— Kungsbacka

1,5-PLANS KEDJEHUS I POPULÄRA HEDE NÄRA PENDELSTATION MED 4 SOVRUM, MYSIG TRÄDGÅRD OCH SOLIG ALTAN

I populära Hede ligger detta trevliga kedjehus i 1,5 plan. Här bor du nära skola, förskola och pendelstation vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt ta dig in till centrala Göteborg.

På entréplan möts du av en hall som byggts ut för att skapa gott om plats för avhängning av ytterkläder och för skor. I hallen ligger ett praktisk vinylklickgolv. Fint ljusinsläpp genom fönster samt fönster i ytterdörren bidrar till en välkomnade känsla. På entréplan finns ett rymligt och smakfullt renoverat kök som ligger i öppen planlösning med både matplats och vardagsrum. Vardagsrummet har fönsterpartier på båda sidor vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Från vardagsrummet har du utgång till den härliga altanen i soligt västerläge och gräsmattan på baksidan av huset. Tomten erbjuder gräsmatta på tre sidor av huset och gott om plats för både odling, gungor och studsmatta om du önskar det. Här finns odlingslådor och du kan njuta av egenskördade smultron, jordgubbar, hallon, blåbär, krusbär, svartavinbär och rabarber. Här växer även ett bigarråträd och en fläderbuske. Tomten ramas in av en häck och dessutom angränsar den till områdets gemensamma grönyta vilket bidrar till den insynsskyddade känslan. På entréplan finns även ett badrum med dusch, handfat och toalett och en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Från tvättstugan har du även en separat entré. På entréplan finns ett sovrum med klädkammare som även passar fint som ett hemmakontor eller gästrum.

På övre plan finns tre sovrum. Det största sovrummet har en walk-in closet. De övriga två sovrummen har fönster på gaveln. I det ena sovrummet har man skapat en sovalkov för sängen genom att ta bort kattvinden. Här finns även ett badrum med toalett, handfat och badkar. Takfönstret i trappan upp till övre plan bidrar till den ljusa känslan.

Angränsande till huset finns ett garage med en förrådsdel som erbjuder gott om extra förvaringsmöjligheter.

Välkommen att boka in dig på förhandsvisning.


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
38 072 kr/år
Tomtarea
473 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-24

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna kedjehus på Gjutarevägen såldes av oss 2024-06-24. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Gjutarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.