Havtornsvägen 2

Havtornsvägen 2

Slutpris

2 295 000 kr


Tölö Gårdar— Kungsbacka

Havtornsvägen 2


Slutpris
2 295 000 kr

Tölö Gårdar— Kungsbacka

Fin 2:a i naturnära läge med balkong och hiss.

Välkommen hit till Tölö gårdar och en tvårummare om 59 kvadratmeter med hiss som stod inflyttningsklar 2017. Denna lägenhet är stilren, öppen och erbjuder bland annat sociala ytor, fina parkettgolv och stora fönster – ett exklusivt boende med fräscha ytskikt, modern utrustning, balkong och öppen planlösning.
Bostaden är fördelad över ett kök som går i ljusa toner med stilfulla, rostfria vitvaror och som har en central plats i bostaden. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet inbjuder till härliga kvällar i goda vänners lag. Från vardagsrummet som med lätthet rymmer soffgrupp och tv-möbel så nås den rymliga balkongen i soligt läge. Vidare in i bostaden så finner vi det helkaklade och moderna badrummet med vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är generöst till storleken och rymmer dubbelsäng, platsbyggda garderober samt klädkammare i anslutning där det finns goda utrymmen för kläder, skor och linnen.

Här vid Tölö gårdar är det lätt att trivas, läget på Havtornsvägen är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Forsgårdens golfbana på bekvämt avstånd. Kommunikationer mot Kungsbacka station och Göteborg ligger en trevlig promenad bort och i området finns restauranger och fina grönområden – perfekt för ett par, dig som letar efter ditt första boende, dig som vill bo centralt och naturnära och dig som ställer höga krav på ditt boende!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 413 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-03-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.