Kållasgårdsgatan 28

Kållasgårdsgatan 28

Slutpris

4 100 000 kr


Varla— Kungsbacka

Kållasgårdsgatan 28


Slutpris
4 100 000 kr

Varla— Kungsbacka

Enplansvilla med stor trädgård och inglasat uterum

Välkomna till en ljus och rymlig enplansvilla med stor plan trädgård tack vare dess hörnläge. Ett familjevänligt och lugnt område med närhet till det mesta. Här finns förutom en stor gräsmatta både en träaltan, ett inglasat uterum och en mysig stenlagd framsida. Garage och parkeringsplats finns på tomten. Huset består av två renoverade badrum, stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Rymlig hall och ett duschrum intill hallen. Längre in i huset finns 4 sovrum, ett allrum/kontor, en tvättavdelning samt ytterligare ett badrum. På baksidan av huset finns en träaltan som bjuder in till grillfester i kvällssolen, och skulle det börja regna så kliver ni bara in i det inglasade uterummet som ligger intill. Plats för lek och bus finns det gott om då gräset sträcker sig runt hela huset.

Inom nära räckhåll finns skolor, gymnasium, pendelstation, busshållplatser och fritidsaktiviteter. Med bilen når ni Göteborg inom ca 15 min. Fiber är indraget i fastigheten och större renoveringar som bland annat tak, dränering, värmeanläggning och badrum är gjorda.
Ett hus att trivas i helt enkelt! Varmt välkomna på visning.


Boarea/biarea
103/32 kvm
Driftkostnad
30 050 kr/år
Tomtarea
633 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.