Kvarndammsvägen 8

Kvarndammsvägen 8

Slutpris

4 950 000 kr


Kullavik— Kungsbacka

Kvarndammsvägen 8


Slutpris
4 950 000 kr

Kullavik— Kungsbacka

Lantlig idyll intill Sandsjöbackas naturreservat, 3 km från Särö centrum

På lantligt läge endast tre kilometer från Särö centrum ligger detta trevliga tegelhus i lugn och grön omgivning. Huset är i grunden i gott skick (besiktigat 2024-04-16) och har alla möjligheter att bli ett riktigt fint hem som passar både under småbarnsåren och när barnen blivit större. Tidstypiska detaljer finns bevarade för den som vill behålla den ursprungliga karaktären som en röd tråd i renoveringen. På husets baksida är trädgården belägen mot en svag västersluttning som ger fri tillgång för kvällssolen. Här har man en rogivande utsikt över gröna vidder och betande hästar. I trädgården finns plommonträd, äppelträd, bärbuskar, rosor och syrener som ger en uppväxt grund åt dig med intresse att förädla trädgården. På entréplan finns kök, vardagsrum, tre sovrum och en toalett (med avlopp för installation av dusch). En trappa ner finns en gillestuga som blir ett värdefullt extra sällskapsrum med kamin och plats för TV-mys. Här finns även badrum med dusch och bastu, tvättstuga, förvaringsutrymmen och förbindelse med det rymliga dubbelgaraget.

Fastigheten ligger precis intill västra gränsen till Sandsjöbackas naturreservat med milslånga vackra vandringsleder längs ljunghedar, ängar, sjöar och naturskog.

Huset säljs av ett dödsbo och kommer därför att säljas med friskrivningsklausul.


Boarea/biarea
100/144 kvm
Driftkostnad
39 961 kr/år
Tomtarea
1 150 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-24

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Kvarndammsvägen såldes av oss 2024-05-24. Se alla våra försäljningar i Kullavik samt även på Kvarndammsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.