Mor Johannas Väg 12a

Mor Johannas Väg 12a

Slutpris

4 400 000 kr


Björkris— Kungsbacka

Mor Johannas Väg 12a


Slutpris
4 400 000 kr

Björkris— Kungsbacka

BOSTADSRÄTTSPARHUS I TVÅ PLAN MED ALTAN I POPULÄRA BJÖRKRIS

Nu har du möjlighet att flytta in ett av de populära parhusen i Björkris i BRF Botanikern. Runt en mysig innergård ligger de vita parhusen i två plan. Mor Johannas väg 12 a som du nu har möjlighet att förvärva har ett perfekt läge vid innergården och har en härlig altan med utgång från vardagsrummet. Björkris är ett mycket populärt område med närhet till både förskola, skola, affärer och pendelstation. Från pendelstationen i Hede, dit du promenerar på några minuter, tar pendeltåget dig på mindre än 30 minuter in till centrala Göteborg. Letar du efter ett mycket fint parhus med 3 sovrum, 2 badrum, altan och generösa sällskapsytor är detta något för dig.

Du välkomnas in i en rymlig hall med grå klinkers på golvet och vita väggar. Här finns en rymlig skjutgarderob som erbjuder gott om förvaring. Köket har en trevlig matplats framför fönstret och här finns gott om arbetsyta och förvaring i över- och underskåp. Luckorna är ljusa och ovanför den mörka bänkskivan sitter ett vitt kakel. Utrustning i köket är kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, diskmaskin, ugn, mikro och spotlights i taket. Alla vitvaror är från Electrolux 2018. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns gott om plats för soffgrupp och för dig som önskar kan man även använda en del av ytan nedanför trappan som ett hemmakontor. Från vardagsrummet som också har spotlights i taket har du utgång till altanen. Här finns plats för loungegrupp och från altanen har du utsikt över den gemensamma lekplatsen på gården. Utmed ena kortsidan av huset finns en gräsmatta som tillhör bostaden, här finns möjlighet både till odling och bygge av en större altan. På entréplan finns ett badrum med dusch, handfat med kommod, wc, handukstork, golvvärme, spotlights samt tvättmaskin med torktumlarfunktion. Under trappan finns även ett förråd som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan är det vattenburen golvvärme, på övre plan är det radiatorer med vattenburen värme.
En trappa upp finns 3 rymliga sovrum. Det största sovrummet har även en angränsande walk-in closet. Allrummet utanför sovrummen med fantastisk takhöjd blir ett perfekt rum för hela familjen att umgås i. På övre plan finns bostadens andra badrum, detta med dusch, handfat med kommod, wc och handukstork.

Detta mycket trevliga smakfullt inredda hus vill du inte missa. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
106 kvm
Avgift
5 150 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-01-20

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna parhus på Mor Johannas Väg såldes av oss 2023-01-20. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Mor Johannas Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.