Rosengatan 4

Rosengatan 4


Centrala Kungsbacka— Kungsbacka

Rosengatan 4Centrala Kungsbacka— Kungsbacka

CENTRAL 2:A MED INGLASAD BALKONG. SNABBT TILLTRÄDE ÄR MÖJLIGT FÖR DEN SOM ÖNSKAR.

Välkommen till denna rymliga 2:a på 66 kvm med inglasad balkong. Perfekt för dig som vill ha möjlighet till ett aktivt liv med närhet till både centrum och pendelstationen samtidigt som naturen finns nära vilket skapar en tyst och lugn atmosfär.

Bostaden som ligger på entréplan har ljusinsläpp från två väderstreck och är därför ljus och trevlig. Det är bara några få trappsteg från gatan till ytterdörren så bostaden passar utmärkt för dig som vill undvika att gå i trappor. Det finns ett rymligt kök med plats för köksbord framför fönstret. Utanför fönstret i köket finns ett litet skogsparti som skapar trivsel. Sovrummet har har en garderobsvägg och ytterligare möjlighet till förvaring finns i garderober i hallen. Vardagsrummet är stort och ljust, har parkettgolv och plats för både soffgrupp samt matsalsbord för den som önskar det. Om du har behov av ytterligare ett sovrum kan du enkelt skärma av en del av vardagsrummet för att skapa ytterligare en avskild plats för säng. Från vardagsrummet har du utgång till en inglasad balkong i soligt läge. Badrummet är helkaklat och har badkar, toalett, handfat med kommod och tvättmaskin. Det är möjligt med ett snabbt tillträde till denna lägenhet.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
4 608 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Rosengatan såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Rosengatan.

Boka värdering
Beata Wennergren
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad