Sidensvansvägen 7

Sidensvansvägen 7

Slutpris

4 700 000 kr


Anneberg— Kungsbacka

Sidensvansvägen 7


Slutpris
4 700 000 kr

Anneberg— Kungsbacka

PARHUS I TVÅ PLAN MED 4 SOVRUM, 2 BADRUM OCH STOR HÄRLIG ALTAN I SOLIGT LÄGE. FRIGGEBOD PÅ TOMTEN.

Nu finns det möjlighet att flytta till ett av de eftertraktade parhusen i två plan på Sidensvansvägen i Anneberg. Här bor du i ett lugnt och trevligt område nära förskola och skola och med goda pendlingsmöjligheter till och från Kungsbacka och Göteborg med både pendeltåg och bil. I området finns lekplats och barnvänliga cykel- och gångvägar som gör det lätt att ta sig runt i området. Det finns både en samlingslokal och en övernattningslägenhet att hyra i området.

Huset som är 121 kvm sträcker sig över två plan och rymmer totalt fyra sovrum. På entréplanet möts du av ett trevligt kök med köksö och ett vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matsalsbord och som har direkt utgång till den stora altanen i soligt läge. Här finns även ett mycket smakfullt badrum som nyligen renoverats med dusch, toalett och handfat. Garaget har byggts om till ett rymligt sovrum med generöst ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter. En praktisk tvättstuga med tvättmaskin och tvättho finns också på entréplanet.

På övre plan finner du ytterligare tre sovrum, varav ett har utgång till balkongen. Badrummet på övre plan är utrustat med badkar, handfat och toalett.
I trädgården finns en fristående friggebod som kan anpassas efter behov – perfekt som hemmakontor, gäststuga eller tonårsutrymme. Här finns även ett isolerat förråd och ett praktiskt cykelförråd för enkel förvaring. För dig som tycker om att odla finns det möjlighet för det i den trevliga trädgården och här ryms även en studsmatta. Parkering är bekvämt ordnad på den asfalterade uppfarten intill huset.

Det finns möjlighet att komma på visning redan nu till detta mycket trevliga hus. Kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
54 689 kr/år
Tomtarea
491 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-12

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna parhus på Sidensvansvägen såldes av oss 2024-03-12. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Sidensvansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.