Skolmästarevägen 12

Skolmästarevägen 12


Hede— Kungsbacka

Skolmästarevägen 12Hede— Kungsbacka

1,5-PLANS GAVELKEDJEHUS I BARNVÄNLIGA HEDE MED UTERUM, GARAGE OCH TVÅ HÄRLIGA ALTANER

I barnvänliga Hede ligger detta trevliga gavelkedjehus i 1,5 plan. Här bor du nära skola, förskola och pendelstation vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt ta dig in till centrala Göteborg.

På entréplan möts du av en hall med plats för avhängning där det ligger praktisk klinker med golvvärme innanför dörren som sedan övergår till en enhetlig parkett som löper genom hela huset på båda våningarna. Här finns ett rymligt och smakfullt renoverat kök som ligger i öppen planlösning med både matplats och vardagsrum. Från matplatsen vid köket har du utgång till den härliga altanen och gräsmattan på framsidan av huset. Från vardagsrummet, som har en underbar kamin som bidrar till både trivsel och värme, har du utgång till ett inglasat uterum. Om du föredrar att sitta utomhus finns det även en stor träaltan på baksidan av huset där du kan njuta av solen och den trevliga tomten. Tomten erbjuder gräsmatta på tre sidor av huset och gott om plats för både odling och studsmatta om du önskar det. Här växer flera träd och buskar och det finns rabarber, jordgubbar och hallon. Tomten ramas in av staket och häck. Dessutom angränsar tomten till områdets gemensamma grönyta vilket bidrar till den insynsskyddade känslan. På entréplan finns även ett badrum med dusch, handfat och toalett och en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en bra bänk att vika tvätt på. Från tvättstugan har du även en separat entré. På entréplan finns ett sovrum som även passar fint som ett hemmakontor. Genom att ta ner en vägg till klädkammaren har man skapat ett större rum med plats för en dubbelsäng.

På övre plan finns tre sovrum. Det största sovrummet har en walk-in closet. Här finns även ett badrum med toalett, handfat och badkar. Takfönstret i trappan upp till övre plan bidrar till den ljusa känslan.

Angränsande till huset finns ett garage med en isolerad förrådsdel som erbjuder gott om extra förvaringsmöjligheter.

Välkommen att boka in dig på förhandsvisning. Kontakta mäklaren för mer information. Säljarna är flexibla med tillträdet.


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
29 682 kr/år
Tomtarea
473 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna kedjehus på Skolmästarevägen såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Skolmästarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad