Trumpetvägen 2

Trumpetvägen 2

Slutpris

4 800 000 kr


Fors— Kungsbacka

Trumpetvägen 2


Slutpris
4 800 000 kr

Fors— Kungsbacka

RENOVERAT GAVELRADHUS MED HÄRLIG TRÄDGÅRD OCH STOR ALTAN PÅ TRUMPETVÄGEN I POPULÄRA FORS.

Välkommen till detta trevliga radhus i Fors. Här bor du i ett lugnt område med lekplats runt knuten. Tomten är insynsskyddad och det finns gräsmatta och plats för odling. På tomten finns även två förråd. Forsslingan, som är ett 3 kilometer långt belyst motionsspår, slingrar sig bara ett stenkast från bostaden.

Bostaden som är i två plan är ljus och lättmöblerad. På entréplan finns ett helkaklat badrum med dusch och tvättstuga, härifrån har du även utgång till altanen och trädgården. Köket som är stort och rymligt med köksö blir den naturliga samlingsplatsen i huset. Här lagar du mat, umgås med vänner och barnen kan göra sina läxor. Angränsande till köket ligger vardagsrummet med utgång till altanen och trädgården. En trappa upp finns ett arbetsrum som angränsar till hallen och tre sovrum. För den som önskar går det enkelt att göra om arbetsrummet till ytterligare ett sovrum (se den alternativa planlösningen). Bostadens andra badrum med badkar finns på övre plan och här finns även en rymlig klädkammare. På övre plan finns även en balkong.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och möjlighet till förhandsvisning!


Boarea/biarea
121/7 kvm
Driftkostnad
56 060 kr/år
Tomtarea
285 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-05-01

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna radhus på Trumpetvägen såldes av oss 2023-05-01. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Trumpetvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.