Lyngen Kjellsens 202 / Morup/Långås / Morup / FALKENBERG

Slutpris
6 325 000 kr
Boarea
300 kvm
Driftkostnad
38 776 kr/år
Tomtarea
2 443 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-05-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Lyngen Kjellsens såldes av oss 2017-05-09. Se alla våra försäljningar i Morup samt även på Lyngen Kjellsens

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Morup/Långås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Där hav möter land. Där charm möter modernt. Där du möter ditt drömboende. "Hallandslängor" om totalt ca 300 kvm med vidsträckt 180° havsutsikt och generösa välkomnande rum och plats till många. Spektakulär känsla i planlösningen och de exklusiva materialvalen. Laga middagen i ett franskt Sagne kök och njut av takhöjd upp till fem meter med synliga takbjälkar och både öppen spis samt täljstenskamin. Koppla av i spa-avdelningen. Ljuvt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och en fridfull känsla i varje vrå. Cykla ner till bryggan och bada. Med naturen inpå knuten och nära till både Varberg och Falkenberg. Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration