Backmans väg 24

Backmans väg 24

Slutpris

4 000 000 kr


Draget— Onsala— Kungsbacka

Backmans väg 24


Slutpris
4 000 000 kr

Draget— Onsala— Kungsbacka

VÄLSKÖTT ENPLANSVILLA MED GARAGE OCH INSYNSKYDDAT LÄGE I DRAGET. NÄRA TILL SANDSTRAND OCH BAD

Välkommen till denna fina enplansvilla i en idyllisk miljö i populära Onsala Draget! Här möts du av en oas av lugn och avkoppling, med en trädgård som inbjuder till sköna stunder i solen. Gäststugan erbjuder extra sängplatser till dina vänner och familjemedlemmar, medan garaget med loft erbjuder praktisk förvaring och skydd åt din bil. En kort promenad tar dig till en underbar sandstrand och salta bad, här kan du verkligen ta vara på sommarens härliga dagar och känna dig som på semester året om.

Interiört erbjuder huset en trivsam och modern atmosfär. Hallen välkomnar dig med ett snyggt skiffergolv med golvvärme, och plats för avhängning av ytterkläder. Köket är utrustat med allt du behöver för bekväm matlagning, inklusive en rymlig matplats och en praktisk köksö. Arbetsbänken i oljad ek, tillsammans med de vita släta köksluckorna och rostfria vitvarorna, ger köket en stilfull och modern touch.

I vardagsrummet kan du njuta av värmen och atmosfären från en mysig kamin och härifrån når du enkelt den generösa altanen, vilket ger dig möjlighet att smidigt blanda inomhus- och utomhuslivet. Sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och generösa garderober med spegeldörrar. Ett ytterligare sovrum ger extra utrymme för familjen eller gäster, medan arbetsrummet även kan fungera som ett tredje sovrum enligt den alternativa planlösningen. Badrummet är smakfullt renoverat och utrustat med både spabadkar för avkoppling och praktisk golvvärme för komfort. Här finns toalett, handfat med kommod samt en praktisk handdukstork och tvättmaskin och torktumlare. Med ett fönster som släpper in naturligt ljus och möjliggör frisk luft blir badrummet en riktig pärla.

I Draget kan du njuta av närheten till badplats, tennisbana och fantastiska promenadstråk. Här ges du möjligheten att skapa en livsstil fylld av glädje och välbefinnande i ett trivsamt och välskött hus.

Säljaren är flexibel med tillträde, välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
107 kvm
Driftkostnad
38 900 kr/år
Tomtarea
1 354 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-09-28

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Backmans väg såldes av oss 2023-09-28. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Backmans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.