Korallvägen 6

Korallvägen 6

Slutpris

6 000 000 kr


Onsala— Kungsbacka

Korallvägen 6


Slutpris
6 000 000 kr

Onsala— Kungsbacka

HAVSNÄRA ENPLANSHUS MED STOR TRÄDGÅRD OCH GÄSTSTUGA SOM KAN GE HYRESINTÄKTER

Välkommen till detta välskötta enplanshus med stor tomt i Onsala. Området är mycket barnvänligt med närhet till skolor och bussar. Dessutom är det bara några minuters cykeltur eller en kort promenad till Kungsbackafjorden vilket även ger fina möjligheter till härliga promenader längs stranden. Detta hem har allt för den som söker både komfort och flexibilitet. Köket är hjärtat i hemmet, med generöst utrymme för matlagning och middagar med vänner och familj. Här finns även möjlighet att njuta av måltider vid fönstret med utsikt över trädgården. Det finns två badrum, varav det ena med dusch och det andra med badkar. Med tre sovrum och möjligheten att skapa ytterligare ett rum genom att dela av det väl tilltagna vardagsrummet (se den alternativa planlösningen), finns det gott om plats för hela familjen. Kaminer i både vardagsrum och köket skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyligare dagar. Det inglasade uterummet är en plats där du kan njuta av naturen året runt. Oavsett om det är en lugn stund med en kopp kaffe på morgonen eller en trevlig middag med vänner på kvällen, är detta utrymme perfekt för alla tillfällen. Med anslutning till både vardagsrummet och den stora altanen, skapar uterummet en naturlig förlängning av ditt hem och öppnar upp för ännu mer trivsel och samvaro.

Den soliga altanen blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner under sommarmånaderna. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll, ordna grillkvällar eller bara koppla av med en god bok. Trädgården är en oas av grönska och lugn, med flera soliga uteplatser att njuta av under sommardagarna. Nuvarande ägares trädgårdsintresse syns i den välkomponerade trädgården som sprakar av färg från rododendron, rosor, lavendel, vinrankor och andra växter. På tomten finns även en isolerad friggebod och ett garage med möjlighet till förvaring eller hobbyverksamhet. Det finns även en jordkällare med hyllor för vin.

En stor fördel med detta hus är den separata gäststugan. Med eget kök, badrum och sovrum erbjuder den inte bara en perfekt plats för gäster att bo bekvämt i utan också möjligheten till intäkter genom uthyrning. Perfekt för den som vill ha en extra inkomstkälla eller möjlighet att erbjuda boende till besökare eller långtidsuthyrning.

Sammanfattningsvis är detta ett underbart hem i ett barnvänligt område som passar perfekt för en aktiv familj som söker en lugn och trygg plats att bo på.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och möjlighet till visning!


Boarea/biarea
135/15 kvm
Driftkostnad
39 594 kr/år
Tomtarea
1 953 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-04

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Korallvägen såldes av oss 2024-03-04. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Korallvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.