Onsala Jättegrytsväg 13

Onsala Jättegrytsväg 13

Slutpris

3 500 000 kr


Norra Hagen— Onsala— Kungsbacka

Onsala Jättegrytsväg 13


Slutpris
3 500 000 kr

Norra Hagen— Onsala— Kungsbacka

Välkomna till denna lummiga oas med högt läge och 500 meter till golfbanan. Huset om totalt 82 kvm är pedantskött och väl omhändertaget. Solcellerna gör att uppvärmningskostnaden är väldigt låg och här är det perfekt att ha en elbil att ladda hemma.
Vardagsrummet är luftigt och ljus med ryggåstak där takbjälkarna visar detta korsvirkeshus sin karaktär. I anslutning till vardagsrummet ligger köket (2013) där det även finns en utgång till den insynsskyddade, stora altanen (2017) med plats för såväl vänner som familj på grillfest en var sommarkväll och ett dopp i spabadet. Vitvarorna är nyare. I huset finns även en praktisk hall (2020), 2 sovrum, helkaklat (2020) badrum och gästtoalett (2020).
För bilarna så finns det plats i carporten, gästerna är välkomna att övernatta i gäststugan och för redskap och cyklar finns det 2 praktiska förråd.
Detta mysiga område passar både för dig som vill bo här med din familj eller som söker fritidshus. På ängarna nedanför går hästarna i hagarna, det finns gott om promenadvägar, stigar i skogen för att plocka svamp och på cykelavstånd finns både havet och bussen till Kungsbacka. Läget är barnvänligt med mycket kompisar i området.
Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
56/7 kvm
Driftkostnad
41 325 kr/år
Tomtarea
1 631 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Onsala Jättegrytsväg såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Onsala Jättegrytsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.