Furulundsgränd 2

Furulundsgränd 2

Slutpris

1 300 000 kr


Slättåkra— Halmstad

Furulundsgränd 2


Slutpris
1 300 000 kr

Slättåkra— Halmstad

Möjligheternas hus i Slättåkra

Äldre boningshus i 1½-plan med källare som har stora möjligheter för generationsboende, utrymmen för egen verksamhet eller ren uthyrning. I huvudbyggnaden finns en välskött lägenhet på entréplan om 3 r.o.k. samt badrum. Lägenheten på ovanvåningen är i stort moderniseringsbehov också den på 3 r.o.k. Boarea totalt i huset på ca 143 m² (enligt taxeringen) samt källare med tvättstuga, pannrum, diverse förråd m.m. Fristående "Gårdshus" med 1 lägenhet om 2 r.o.k. samt badrum (boarea ca 50 m²), här finns ytterligare ett isolerat vindsrum samt några garage och diverse förråd. Uppvuxen trädgårdstomt på 1 386 kvm med egen bevattningsbrunn. Välkommen till Slättåkra.


Boarea
143 kvm
Driftkostnad
34 350 kr/år
Tomtarea
1 386 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-28

Mäklarhuset Hyltebruk

Denna villa på Furulundsgränd såldes av oss 2020-09-28. Se alla våra försäljningar i Slättåkra samt även på Furulundsgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.