Åkraberg 16 / Stråvalla / Varberg

Högt och naturskönt läge med vacker vy över vidderna!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
74/4 kvm
Driftkostnad
16 813 kr/år
Totalareal
2 659 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Åkraberg såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Åkraberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stråvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kanske söker du någonstans att spendera sommaren långt borta från stadens stress eller en plats att för evigt slå dig till ro på? Med ett högt läge och naturen runt husknuten finns här, på Åkraberg 16, alla förutsättningar för ett rofyllt boende. Det charmiga huset som från början bestod av två sovrum, vardagsrum, och kök uppfördes av nuvarande fastighetsägare -65 och har sedan byggts till på 80 -talet med entréhall, badrum och ännu ett sovrum. Den stora tomten erbjuder en varierad terräng bestående av naturtomt med berg i dagen och trädgårdstomt med goda odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. På cykelavstånd når du Stråvalla strand där du sommartid kan njuta av härliga svalkande dopp i havet. Önskar du ta dig in till Varberg eller Åsa passerar buss 615 förbi Stråvalla. Göteborg når du via bilväg på ca 45 minuter.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stråvalla

Stråvalla är beläget i Varbergs Kommuns norra del, cirka 26 km från centrum och gränsar med Kungsbacka kommun. Stråvalla är sommartid en populär turistort med badområdet Stråvallastrand och Stråvalla Camping.

Nöje

I Stråvalla Småbåtshamn kan den båtintresserade ha sin båt. Cirka 3 km norr om Stråvalla ligger Frillesås där du kan äta en hamburgare på Frillegrillen eller en pizza på Reale Pizzeria. Varför inte svänga förbi Larssons glass för en kulglass om vädret tillåter?

Sport och fritid

Under sommarhalvåret kan man besöka Stråvalla Strand för en dag bland sanddynorna full av sol i den vita finkorniga sanden, bad i havet och en glass från kiosken i det heta sommarsolen. Stranden har kapacitet för cirka 200 badgäster.

Kommunikation

Till Varbergs centrum från Stråvalla är det cirka 26 km och tar lite under en halvtimme med bil. Via buss tar du linje 615 som tar cirka en timme. Bussen går var 20:e minut.

Familjeliv

I Stråvalla ligger förskolan Stråvalla Förskola. Närmaste skolan är Väröbackaskolan där eleverna går i årskurs F-3 och 7-9. Eleverna går årskurs 4-6 på Buaskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.