Åkraberg 16 / Stråvalla / Varberg

Högt och naturskönt läge med vacker vy över vidderna!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
74/4 kvm
Driftkostnad
16 813 kr/år
Totalareal
2 659 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Åkraberg såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Åkraberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stråvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kanske söker du någonstans att spendera sommaren långt borta från stadens stress eller en plats att för evigt slå dig till ro på? Med ett högt läge och naturen runt husknuten finns här, på Åkraberg 16, alla förutsättningar för ett rofyllt boende. Det charmiga huset som från början bestod av två sovrum, vardagsrum, och kök uppfördes av nuvarande fastighetsägare -65 och har sedan byggts till på 80 -talet med entréhall, badrum och ännu ett sovrum. Den stora tomten erbjuder en varierad terräng bestående av naturtomt med berg i dagen och trädgårdstomt med goda odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. På cykelavstånd når du Stråvalla strand där du sommartid kan njuta av härliga svalkande dopp i havet. Önskar du ta dig in till Varberg eller Åsa passerar buss 615 förbi Stråvalla. Göteborg når du via bilväg på ca 45 minuter.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration