Smealyckevägen 3B / Stråvalla / Varberg

Slutpris
2 595 000 kr
Boarea
ca 125 kvm
Avgift
4 925 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1½ (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Smealyckevägen såldes av oss 2018-02-26. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Smealyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stråvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett nyproducerat boende i bostadsrättsform i vackra Stråvalla med ca 1 km till salta bad vid vackra Stråvalla Strand. Beläget i ett område av nyproducerade bostäder av olika karaktär med närhet till både service, skola och pendelbuss till pendelstationen i Åsa. En energieffektiv och energisnål lägenhet om ca 125 kvm i 1½ plan i ett parhus med 3-4 sovrum, kök, vardagsrum, 2 badrum och separat tvättstuga med groventré. Här finns även ett förråd för förvaring på utsidan samt en egen trädgård och uteplats för lek och umgänge med barn och familj. Möjlighet till snabbt tillträde efter överenskommelse.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration