Granvägen 16

Granvägen 16

Slutpris

2 400 000 kr


Tvååker— Varberg

Granvägen 16


Slutpris
2 400 000 kr

Tvååker— Varberg

Vackert läge intill skogen!

Längst in på lugn återvändsgata ligger denna väl omhändertagna 1-plansvilla. Här bor du med ett mycket bra och mysigt läge intill skogen och allmänning. Skönt med allt i ett plan och gott om yta som ger dig massa härliga möjligheter! Både kök och vardagsrum har fina ljusinsläpp, rum som ger dig valet om du vill ha extra sovrum eller mer sociala ytor, dubbla badrum och mysigt hobbyrum där kreativiteten kan få flöda. Altaner i olika väderstreck varav en även är under tak så här kan du njuta både i sol och lätt sommarregn.

Det finns en stor grusad uppfart med plats för flertalet bilar, husbil mm samt ett garage med automatisk port och praktisk förbindelse in till groventrén.

På den stora tomten finns även ett växthus där du kan plocka dina egna solvarma tomater och en bod för trädgårdsredskapen. En självgående gräsklippare följer med i köpet så du får mer tid till annat.

Tvååker är ett väl utbyggt samhälle med bl.a skola, förskola, vårdcentral, bank och matbutik. Sen har vi dom små guldkornen som Gööks Bageri där man gärna svänger förbi och köper nåt gott till fika, nyöppnade Sonjas Veranda, Korv Me Mos, Höråsens Plantskola och populära utflyktsmålet Strömma Farmlodge för att nämna några. Vacker natur och motionsslinga hittar du på Höråsen som även är en härlig utflyktsplats med barnen, fika och korvgrillning vid ett av vindskydden eller bara njuta av utsikten från toppen. Spela fotboll kan du göra i Tvååkers IF och för den hästintresserade finns här en mysig ridskola. För dig som pendlar så tar du dig snabbt och smidigt ut till motorvägspåfarten.

Hoppas vi ses på visning!


Boarea/biarea
159/21 kvm
Driftkostnad
38 871 kr/år
Tomtarea
981 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-06-12

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Granvägen såldes av oss 2023-06-12. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Granvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.