Karl Gustav Moatånga 6 / Moatånga / Ullared / Varberg

Renoverat hus på mysig naturtomt med berg i dagen!

Slutpris
1 315 000 kr
Boarea
56 kvm
Driftkostnad
16 664 kr/år
Tomtarea
2 595 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på karl gustav moatånga såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Ullared samt även på karl gustav moatånga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Moatånga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett unikt, hemtrevligt fritidshus alt. mindre permanentbostad som renoverats under senare år. Stor, unik naturtomt om 2595 kvm med vackert berg i dagen. Njut av det soliga läget på den stora träaltanen på insynsskyddad baksida och på framsidan bjuds på utsikt över hästhagar. Huset har ny isolering, ny fasad och nya 3-glasfönster samt dörrar. En luft-luftvärmepump för skön komfort finns installerad. Från fastigheten har du närhet till djupa skogar, vackra sjöar (Fävren, Mäsen Strokesjön och Oklången) och shoppingmeckat Ullared. Karl Gustav ligger ca 30 km nordost om Varberg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.