Kvarnfallsringen 68 / Källsjö / Ullared / Falkenberg

Fritidshus i idylliska Källsjö!

Slutpris
1 225 000 kr
Boarea
59 kvm
Driftkostnad
20 300 kr/år
Tomtarea
766 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna villa på kvarnfallsringen såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Ullared samt även på kvarnfallsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Källsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu släpper vi en fastighet i natursköna Källsjö inte långt från Ullared! Omgiven av skog och natur, fiske, promenadstigar och svampplockning ligger här den trevliga och idylliska stugbyn Kvarnfallsringen med närhet till rikligt med sjöar och vattendrag. Här ansvarar man för sin egen fastighet samtidigt som gemensamma utrymmen så som pool, tvättstuga, bastu med mera sköts tillsammans i samfällighetsföreningen. Stugan är välplanerad och rymmer två fina sovrum, storstuga, kök med matplats samt badrum med dusch. Det finns dessutom en härlig insynsskyddad uteplats.

Ett perfekt fritidshus eller åretruntboende för den som tycker om naturen men samtidigt vill känna gemenskap och ha närhet till grannar. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Källsjö

Mindre och trivsam bygd mitt i underbar halländsk natur! Källsjö ligger på den halländska skogslandsbygden. Här har man oslagbar närhet till skog, fiske, jakt och fina vandringsleder. Foton: Destination Falkenberg & Källsjö Mejeri

Natur

De djupa skogarna bjuder på fin bär- & svampplockning (om man hittar de små rackarna), ett stort djurliv och vacker miljö. Vattendrag finns på många ställen i trakterna kring Källsjö, t.ex. Barken och Björsjö. Men tar man sig en bit med bil så hittar man snart både Ätran, Eseredsjön, Lyngsjön och Fegensjön. Bara i Krogsered sägs det finnas hela 32 st sjöar!

Familjeliv

Närmsta förskola och skola ligger i Fagered ungefär 8 km bort. Närmsta högstadieskola är Apelskolan i Ullared. Området är lugnt och omtyckt bland alla åldrar. Här finns även ett aktivt föreningsliv och Källsjö Bygdegård används flitigt.

Besöksmål

Det är svårt att inte nämna Gekås i Ullared när man pratar utflyktsmål i dessa trakter. Norra Europas största varuhus som drar flest besökare i Norden behöver troligtvis ingen närmare presentation. För den som tröttnar på shopping kan däremot nämnas trollgrottan i Gnipeberg, Solskensfarmarnas gårdsbutik i Kärnebygd eller vad sägs om naturreservatet Yttra Berg utanför Gällared.

Källsjö mejeri

Mitt i Källsjö ligger Källsjö mejeri, där två mjölkbönder tröttnade på deras förutsättningar hos stora mejerijättar och startade ett eget mejeri. Idag har de även ett café och en gårdsbutik som är mycket omtyckt.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.