Badstrandsvägen 28D / Apelviken / Varberg

Dags att förverkliga sommarstugedrömmen!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
42 kvm
Arrende
10 300 kr/år
Driftkostnad
15 200 kr/år
Totalareal
149 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-07-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Badstrandsvägen såldes av oss 2019-07-20. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Badstrandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Apelviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds det ett optimalt planerat boende om 42 kvadratmeter med ett strandnära, otrafikerat och fridfullt läge i trivsamma och omtyckta Apelviken. Fritidshuset är charmigt och öppet med härlig rymd, högt i tak, sociala ytor samt modern utrustning. Här finns ett sovrum, välplanerat vardagsrum/kök, helkaklat badrum, ett inglasat uterum samt ett trädäck - perfekt för ljumna sommarkvällar när det vankas grillat. För övernattande gäster finns en gäststuga.

Ett stenkast bort ligger Apelviken dit du kan traska ner i badrock för ett morgondopp eller med surflingbrädan under armen. Här finns flertalet trevliga sommarrestauranger inom gångavstånd och så även dagligvarubutik.

Varmt välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration