Badstrandsvägen 28D / Apelviken / Varberg

Dags att förverkliga sommarstugedrömmen!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
42 kvm
Arrende
10 300 kr/år
Driftkostnad
15 200 kr/år
Totalareal
149 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-07-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Badstrandsvägen såldes av oss 2019-07-20. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Badstrandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Apelviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds det ett optimalt planerat boende om 42 kvadratmeter med ett strandnära, otrafikerat och fridfullt läge i trivsamma och omtyckta Apelviken. Fritidshuset är charmigt och öppet med härlig rymd, högt i tak, sociala ytor samt modern utrustning. Här finns ett sovrum, välplanerat vardagsrum/kök, helkaklat badrum, ett inglasat uterum samt ett trädäck - perfekt för ljumna sommarkvällar när det vankas grillat. För övernattande gäster finns en gäststuga.

Ett stenkast bort ligger Apelviken dit du kan traska ner i badrock för ett morgondopp eller med surflingbrädan under armen. Här finns flertalet trevliga sommarrestauranger inom gångavstånd och så även dagligvarubutik.

Varmt välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Apelviken

Fantastiskt läge utmed havet med både sandstrand och klippor. Närheten in till Varbergs city gör detta till en riktig semesterdröm där även fler och fler väljer att bosätta sig permanent.

Nöje

När sommaren är här sprudlar det av liv och rörelse utmed havet och flera olika evenemang anordnas. För dig som gillar att gå ut och äta eller bara ta något gott att dricka så har du bl.a Johns Place som är en av Varbergs mest populära restauranger. Under sommarhalvåret öppnar dessutom flera mysiga matställen upp som snabbt fylls med folk och en härlig stämning. Majas vid Havet brukar bjuda på en härlig konsertsommar.

Sport och fritid

Surfarnas paradis! Apelvikens fantastiska strand är en av norra Europas bästa vindsurfingstränder. För dig som inte redan är en inbiten surfare finns här så du kan hyra utrustning eller ta kurser. SUP - Stand Up Paddelboarding är något som vuxit de senaste åren och som man ser mer av även här. För dig som hellre håller dig på land och tar fridfulla promenader eller löpturer så kan du förutom att följa strandkanten utmed Apelviken njuta av den vackra vyn utmed strandpromenaden som tar dig ändå in till Varbergs fästning och centrum. I närheten finns inomhusanläggning för dig som vill spela Padel och på Varbergs Kusthotell finns gym och spa.

Kommunikation

Med bil når du Varbergs centrum på bara några minuter och för dig som hellre tar cykeln eller går så följer du bara strandpromenaden utmed havet.

Familjeliv

Skolor och förskolor finns på cykelavstånd så även matbutiker, systembolag, apotek, vårdcentral, tandläkare mm. Under sommaren finns även en matbutik vid Apelvikens camping.

Tips & inspiration