Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Varberg / Breared
Droppstensgatan 2 Rok
Pris: Kalkyl 1 975 000 kr
Boarea: 52,3 kvm
Avgift: 2 762 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 2

Nyproduktion / Varberg - Breared / Droppstensgatan 2 Rok

Nyproduktion i fina Breared!

Det är inte ofta – inte ens i Varberg – som du har möjlighet att flytta till ett boende med så bra läge som i Marmorlyckan. Här bor du nära naturen, havet, gemenskapen, Varberg och det mesta du behöver i vardagen. Samtidigt är Marmorlyckan det vänliga kvarteret med plats för alla. Arkitektens tankar om ett boende kring täppa, tun och torg visar tydligt en vision om att kvarteret skall innehålla både sociala mötesplatser och plats för det privata. Husen har bra isolering, modern uppvärmningsteknik och individuell mätning av förbrukningen. Här bor du nära naturen, havet, gemenskapen och det mesta du behöver i vardagen. Till Varbergs centrum är det bara ett par kilometer och till Varbergs största strand Apelviken tar det bara några minuter med cykel. Mer information om projektet hittar du på www.marmorlyckan.se.

Sponsrade länkar
Områdeskarta.
Områdeskarta.
Rumsbeskrivning
 • Entréhall
  Entréhall med granitklinkers.
 • Kök
  Vita skåpssnickerier, stänkskydd i vitt kakel, bänkskiva i grått laminat och diskbänk med två hoar. Diskmaskin, kyl & frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro.
 • Badrum
  Tvättmaskin och torktumlare i vit kulör. Spegelskåp, kommod, väggskåp och laminatbänkskiva. Duschblandare och tvättställsblandare. Hörndusch med glasade duschväggar, handdukstork. Blankt vitt kakel och grå golvklinker. Alla badrum har elektrisk komfortgolvvärme.
 • Sovrum
  Vitmålade väggar och trestavsekparkett.
 • Vardagsrum
  Vardagsrum med öppen planlösning till köket.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  52,3 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadskommentar
  Takpannor av betong, ytterväggar i målad betong och energieffektiva fönster med trä på insidan och aluminium på utsidan.
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme med vattenburet radiatorsystem.
  Individuell mätning av kallt o varmt vatten för varje lägenhet.
 • Beskrivning
  Takpannor av betong, ytterväggar i målad betong och energieffektiva fönster med trä på insidan och aluminium på utsidan.
 • Allmän information
  När du bestämt dig för en lägenhet skrivs ett bokningsavtal. I samband med undertecknandet betalas en bokningsavgift på 25 000 kronor.

  När bostadsrättsföreningen är bildad och kostnadskalkylen är godkänd av Bolagsverket tecknas ett förhandsavtal och ytterligare 100 000 kronor av slutlikviden betalas. Bokningsavgift samt förhandsavgift avräknas på slutlikviden.

  Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen. Senast på tillträdesdagen skall full slutlikvid och eventuella tillval vara betalda och på tillträdesdagen får du dina nycklar till lägenheten.
  Senast tre månader innan tillträde får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. Inflyttning beräknas ske under våren 2019.

  På hemsidan https://marmorlyckan.se/ finns mer information om projektet.
TV/Internet
 • Telias baspaket "Lagom" ingår med 28 TV-kanaler, telefoni via bredband (där den fasta avgiften ingår) och 100/10 mbits bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband går att välja till.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  Föreningen har tillgång till parkeringsplatser som hyrs ut med separata hyresavtal.
Ekonomi
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och internet
 • Kommentar till månadsavgift
  Månadsavgiften är i dagsläget preliminär. Tillkommer gör även debitering/månad el, vv och kv prel 463 kr. (ca 100kr/kvm/år)
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,93105
Föreningen
 • Benämning
  Brf Marmorlyckan 1

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Varberg /