Sök Meny
Såld

Varberg / Fäxåkervägen 1

Exklusiv villa med fantastiskt läge och en utsikt utöver det vanliga

Det är väldigt sällsynt att husen längst ner på Trönningenäs kommer ut till försäljning, därför är det extra roligt att nu få presentera denna fastighet med ett av de bästa lägena. Visst kan drömmar bli till verklighet!
På Fäxåkervägen 1 bor du på första parkett med havet och dess magiska utspelanden som föreställning året runt. En villa som har allt och lite till, stora golvfönster som ger ett skönt ljusinsläpp, väl utvalda och exklusiva materialval samt högt i tak. Vad är livskvalité för dig? Kanske att kliva ur sängen och gå de få stegen ner mot havet för ett morgondopp eller att tända en sprakande eld i kaminen under kylslagna mornar. Oavsett, här njuter du av utsikten ute som inne, sommar som vinter, morgon som kväll!
Välkommen!

Sponsrade länkar
Varberg
Fäxåkervägen 1
Slutpris: 8 000 000 kr
Boarea/biarea: 125/50 kvm
Driftkostnad: 21 886 kr/år
Tomtarea: 1136 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2016-10-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Halland / Varberg / Fäxåkervägen