Granhamnsvägen 12

Granhamnsvägen 12

Slutpris

1 180 000 kr


Halla— Varberg

Granhamnsvägen 12


Slutpris
1 180 000 kr

Halla— Varberg

Spendera dina lediga sommardagar i denna idyll!

Drömmer du om att ha en skön plats att kunna tillbringa lediga dagar på?

Välkommen till Granhamnsvägen 12 som ligger i ett mysigt område ca 3 km från havet och Kärradals fantastiska bad från både klippor och sandstrand. Här får du en stuga med ett stilrent kök med luckor i vitt, vardagsrum med charmigt trägolv, badrum med dusch och inte mindre än tre sovrum. I stugan finns även ett rymligt förråd. Dessutom en inglasad altan som fint binder samman ute och inne samt en friggebod för bra förvaring eller för extra sovplatser. Bra läge i området där du har skog och natur som närmaste granne på baksidan där du kan strosa runt rofyllt bland blåbärsbuskar och plocka bär till frukosten. Oavsett om du söker en plats där du kan finna lugn och ro eller där du vill kunna samla familj och vänner till härliga stunder så är du välkommen för att se om detta kan vara ditt sommarparadis.

Granhamnsvägen 12 är taxerat som byggnad på ofri grund där avtal löper på 25år och Hallagårdens ekonomiska förening är markägare. Som ägare av byggnad är du medlem i föreningen och får vara med och bestämma samt ta beslut.

Föreningen diskuterar olika alternativ på upplägg för att vara förberedda om de skulle bli ålagda att ansluta till kommunalt vatten och avlopp eller om möjligheten att ansluta uppstår och föreningen beslutar att man ska göra detta.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
48 kvm
Arrende
2 500 kr/år
Driftkostnad
11 500 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-28

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Granhamnsvägen såldes av oss 2020-09-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Granhamnsvägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.