Granitvägen 24 B

Granitvägen 24 B

Slutpris

1 500 000 kr


Söder— Varberg

Granitvägen 24 B


Slutpris
1 500 000 kr

Söder— Varberg

Väl tillvaratagna kvadratmeter på Söder

På attraktiva Söder erbjuds nu 41 väl tillvaratagna kvadratmeter. Redan när du kliver in i hallen möts du av det sköna ljusinsläppet från vardagsrummet som rymmer både säng och soffgrupp samt har en härlig fransk balkong i västerläge som du kan släppa in sommarvindarna genom. I anslutning till hallen har du en praktisk klädkammare där du enkelt stuvar undan allt tänkbart stök. Köket är väl tilltaget till ytan och rymmer minst 6 middagsgäster. Här finns gott om bänkyta för enkel matlagning och köket är dessutom utrustat med tvättmaskin. Fräscht helkaklat badrum. Kommer långväga gäster på besök finns möjlighet att hyra föreningens övernattningsrum för 200 kr natten.
Här bor du med närheten till skönt häng längst med strandpromenaden och havet samt närheten till stadens centrum, högskola och kommunikationer. Ett perfekt boende för studenten eller som en första egen lya.


Boarea
41.5 kvm
Avgift
2 303 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-23

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Granitvägen såldes av oss 2019-02-23. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Granitvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.