Granitvägen 24 B / Söder / Varberg

Väl tillvaratagna kvadratmeter på Söder

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
41,5 kvm
Avgift
2 303 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Granitvägen såldes av oss 2019-02-23. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Granitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva Söder erbjuds nu 41 väl tillvaratagna kvadratmeter. Redan när du kliver in i hallen möts du av det sköna ljusinsläppet från vardagsrummet som rymmer både säng och soffgrupp samt har en härlig fransk balkong i västerläge som du kan släppa in sommarvindarna genom. I anslutning till hallen har du en praktisk klädkammare där du enkelt stuvar undan allt tänkbart stök. Köket är väl tilltaget till ytan och rymmer minst 6 middagsgäster. Här finns gott om bänkyta för enkel matlagning och köket är dessutom utrustat med tvättmaskin. Fräscht helkaklat badrum. Kommer långväga gäster på besök finns möjlighet att hyra föreningens övernattningsrum för 200 kr natten.
Här bor du med närheten till skönt häng längst med strandpromenaden och havet samt närheten till stadens centrum, högskola och kommunikationer. Ett perfekt boende för studenten eller som en första egen lya.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration