Kiselgatan 61

Kiselgatan 61


Breared— Varberg

Kiselgatan 61



Breared— Varberg

Toppenfint radhus från 2020!

Välkommen till ett av de fantastiska parhusen längst söderut på Breared. Huset stod klart så sent som 2020 så här får man ett hem i mycket fint skick där du kan flytta rakt in och börja njuta. Ett hem som är utöver det vanliga. Här har man kryssat i tillvalslistan och på det viset säkerställt att ingenting saknas. Nuvarande ägare har även valt att installera Free@home vilket gör bostaden till ett smarthem, något som underlättar livet.

Välkomnade och ljus entré med både sidoljus och överljus vid ytterdörren. När man kliver in i hallen känner man direkt den härliga rymden som entrévåningen bjuder på tack vare den extra takhöjden. Här har man en trivsam planlösning mellan det lyxiga köket från Vedum och vardagsrummet med sina stora fönster som sträcker sig ända ner till golvet och vetter ut mot tre olika håll. Även ett av husets två helkaklade badrum, båda med golvvärme, och klädkammare/förråd finns på entréplan. Övervåningen rymmer mysigt allrum med utgång till balkong, tre sovrum och helkaklat badrum med badkar. Vackert, enhetligt golv i alla rum, inbyggd belysning i fönsternischerna, inbyggda spotlights i hall, kök, allrum och de båda badrummen.

Att Breared är ett attraktivt område att bo i är lätt att förstå med det fina läget där du smidigt promenerar eller med några minuter på cykel tar dig ner till havet och Apelvikens fantastiska strand, ett paradis för surfaren, krabbfiskaren och för dig som gärna njuter på SUP-brädan. Gillar du att ge dig ut på en joggingtur eller en skön promenad är det bara att välja om det blir i riktning mot havet eller följa den lummiga motionsslingan. Här finns även stort gym, padelhall, mtb-spår, en mycket populär skatepark och fina lekplatser. För att göra vardagen smidigare finns i området bl.a stor matbutik, trädgårdsbutik, thai och pizzeria, vårdcentral, skolor och förskolor. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.

Välkommen till den sköna villakänslan men där du inte behöver lägga samma tid och ansvar på det yttre underhållet!


Boarea
112 kvm
Avgift
4 857 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Varberg

Denna parhus på Kiselgatan såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Kiselgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.