Krabbes Väg 25

Krabbes Väg 25

Slutpris

3 200 000 kr


Söder— Varberg

Krabbes Väg 25


Slutpris
3 200 000 kr

Söder— Varberg

Drömmer du om en slående vacker havsutsikt från din egna balkong? Då har du hittat rätt!

Wow, vilken känsla!

På ett av Varbergs mest attraktiva lägen tar vi hissen högst upp till sjätte våning där vi hittar denna lyxiga tvåa med magisk havsutsikt. Balkongen som du når via stort skjutparti från vardagsrummet bjuder på makalöst vacker utsikt över havet, Hästhagaberget och ut över Söders takåsar. Här ute lägger man sig gärna ner och njuter av stjärnhimmeln eller minglar med familj och vänner medan båtarna sakta glider förbi på havet utanför.

Inne får du ett stort läckert kök med bänkskiva i granit, öppen planlösning mot vardagsrummet där man slås av det stora skjutpartiet där ljuset flödar in och här öppnar man gärna upp mot balkongen för att få en större yta att umgås på. Sovrum samt ett helkaklat och stilfullt badrum med stora vita liggande plattor på väggarna och mörkare klinker på golvet med skön värme. Ljus enstavsparkett i hela lägenheten och inbyggda spotlights i hall, kök och badrum. Egen p-plats i garage med elbilsladdare tillhör lägenheten mot en kostnad av 550 kr/mån. Parkeringsplatsen är närmst hissen som tar dig vidare upp till bostaden. På garageplanet finns även bostadens förråd samt cykelförråd.

Ett toppenläge där du hoppar upp på cykeln och på en minut är du nere vid havet och strandpromenaden samtidigt som du har stadens puls och bekvämligheter bara några minuter bort, inte mycket som slår det läget. Missa inte denna chans, varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 601 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-06-26

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Krabbes Väg såldes av oss 2023-06-26. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Krabbes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.