Nygårdsvägen 54

Nygårdsvägen 54

Slutpris

4 000 000 kr


Södra Näs— Varberg

Nygårdsvägen 54


Slutpris
4 000 000 kr

Södra Näs— Varberg

Mycket fint fritidshus med havsutsikt över hamninloppet i Träslövsläge!

Låt mig presentera en härlig semesterdröm där du har havet strax intill! Här njuter du av utsikten över hamninloppet till Träslövsläge. När du är sugen på ett svalkande dopp eller en skön dag på stranden, så har du den strax nedanför.
Ett ypperligt läge där du snabbt och lätt även tar dig till Södra Näs mysiga strand samt Vikhyddan med sina populära klippor och sen hela Apelviken.

Stugan är på 60 kvadratmeter och har en renoverad och modern interiör. Köket har gott om både skåp och bänkyta och är öppet mot vardagsrummet där taket går upp i nock. Två sovrum och badrum där även tvättmaskin finns. För ytterligare utrymmen finns friggeboden där kök och badrum finns. Stor härlig altan där du kan njuta året om med grillkvällar eller ljuvliga bad i spabadet.

Kan det bli här du kommer spendera sommaren 2023 och framåt?

Markägare är Klavagårdens ekonomiska förening där samtliga ägare av byggnad på ofri grund är medlemmar. Föreningen köpte fastigheten/marken 2019. Tanken är att kunna stycka av respektive tomt till fastigheter för den som önskar köpa loss och arbetet med att få godkänt avstyckningen pågår.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
60 kvm
Arrende
23 800 kr/år
Driftkostnad
46 095 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-13

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Nygårdsvägen såldes av oss 2023-03-13. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Nygårdsvägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.