Peder Skrivares Väg 16

Peder Skrivares Väg 16

Slutpris

3 675 000 kr


Söder— Varberg

Peder Skrivares Väg 16


Slutpris
3 675 000 kr

Söder— Varberg

En läcker tvåa i mysiga kvarter på söder!

Magiskt vacker tvåa som är belägen i attraktiva kvarter på Söder. Redan utvändigt möts vi av den pampiga och mycket smakfulla arkitektur som genomsyrar Brf Skrivaren. Hela huset är påkostat med gedigna och lyxiga materialval som du även återfinner i denna fantastiska lägenhet som du nu har chans att bli ny ägare till.

Vi tar hissen upp och kliver in i detta mycket stilfulla hem där varje detalj är noga utvald och genomtänkt. Mörk klinker i hallen som sedan övergår i enstavsparkett vilket är enhetligt för alla rum. Lister och foder är målat i en smakfull grå nyans som sedan kommer igen på både innerdörrar, de platsbyggda garderoberna och det exklusiva köket. Att stå vid köksbänken i marmor och blicka ut över en rosa himmel blir ren njutning här! Eller sjunka ner i soffan på balkongen en fin sensommarkväll med filtar och massa levande ljus och blicka ut över takåsarna. Badrummet är självklart helkaklat och även här kommer de eleganta och lyxiga materialen igen.

Detta är en lägenhet för dig som vill ha det där lilla extra, en bostad som sticker ut och samtidigt kunna få ett kanonläge nära både hav och city!

Varmt välkommen till denna pärla på Söder!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 006 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-09-14

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Peder Skrivares Väg såldes av oss 2022-09-14. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Peder Skrivares Väg.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.